
Kveite med Vinaigrette
Jeg har gått og tenkt mye på den Skrei retten jeg fikk på Cru, her for noen uker siden.
Jeg tenkte så mye på det, at i forrige uke måtte jeg bare gjøre noe med det.
Når jeg har tilgang på så gode oljer og attpåtil fikk litt rester av en god olje med meg hjem, OG for ikke å snakke om, at det var tilbud på Kveite på Meny, ja da måtte jeg bare gjøre tanker om til handling.
Jeg hadde høye forventinger til dette og prøvde å jekke de ned og tenkte at det ville bli vanskelig å gjenskape det jeg hadde fått på Cru. Jeg kan jo ikke akkurat si at det ble det samme heller, men jeg har ikke vært så fornøyd med noe jeg har laget selv på jeg vet ikke hvor lenge. Så der har du den beskjedenheten! Vel vel, prøv selv så skal du se!Borte blir det;)
"Vinagretten-prøve-å-herme-etter-CRU" besto av:
(Holder til ca 2 pers)
1 dl med en god, mild og rund olje, f eks en fransk
1ts Oregano Condiment O&CO(blank balsamico)
1 fedd med finhakket hvitløk
1 "kverning" med pepperkverna
Et par klyper Salt.
2 ts kapers.
1 1/2 Ss hakket/klippet Persille
Vad rekommenderar du att man äter till? eller man kanske inte ska äta något till?
SvarSlettJeg spiste det faktisk uten noen ting til,og syns det holdt akkurat da,men jeg tenker at det kan være fint å ha noe litt lett ved siden av,kanskje litt grønn salat eller en potetpurè for det er litt lettere og luftigere enn en potetmos.Eller kanskje en pure av gulrøtter.Det er sikkert nydelig å ha litt sprøstekt bacon til også;)
SvarSlett