Ville bare si at man fint kan lage denne kaken med melkefrie alternativer, noe jeg kanskje burde ha gjort...,men men..Det man kan erstatte smøret med er melange uten melk og salt(bare pass på å tilsette litt salt om du bruker den)ellers er soyamelk en passe tykk melk som er grei å bruke.Tror havremelk kan fungere også. Kremosten, kan byttes ut med laktosefri cream cheese,som finnes på matbutikker i Sverige.Tror desverre det ikke har kommet hit enda.Gi meg gjerne tilbakemelding om dere prøver ut oppskriften på alternative måter!
God kake;)
Året er 1988. Det sitter en liten jente på en kjøkkenstol. Storebroren spør; "Martine,vil du ha knekkebrød?". Martine rister på hodet. "Martine,vil du ha kjøttkaker". Den lille jenta rister på hodet igjen. "Martine,vil du ha kake? JAAAAAAA!! Den lille jenta smiler med hele ansiktet. Det er ingen tvil, kake vil hun ha.
Som dere skjønner,er den lille jenta meg. Ikke så liten lenger, men fortsatt temmelig glad i kake.
Som dere skjønner,er den lille jenta meg. Ikke så liten lenger, men fortsatt temmelig glad i kake.
Men mye har jo skjedd siden den tid. Jeg er nemlig veldig glad i mat også! Problemet er bare at kroppen min ikke er mottagelig for alt jeg skulle ønske at den var (atopisk eksem...og litt til..) Derfor vil det i denne bloggen være en del ting som er litt alternativt, det vil si, blant annet alternativer til melk og sitrus, kanskje også til mel. Men så er saken den at jeg ikke alltid klarer å høre like mye på kroppen min, fordi jeg får vanvittig lyst på noe, bare er veldig lei av å prøve å være fornuftig,eller får plutselige ideer om ting jeg bare MÅÅ teste ut.
Oppskriftene du finner her kan være litt gourmet til en alminnelig hverdag eller til fest,eller bare noe som kan få hverdagen til å glittre litt!
Oppskriftene du finner her kan være litt gourmet til en alminnelig hverdag eller til fest,eller bare noe som kan få hverdagen til å glittre litt!

Den så utrolig deilig ut da!:)
SvarSlett