
Turen til Grønland på mandag bar frukter. Min venninde Sara, er grunnleggeren av den nå etablerte "Tirsdagsmiddag gjengen". Jeg er evig takknemmlig for både hennes idè, og at hun introduserte meg for hennes herlige venner. Ikke bare får jeg servert masse god mat, men jeg får også muligheten til å lage middag, tja hver 5/6 uke til noen høyst takknemmelige og fornøyde folk. For ikke å snakke om hvor deilig det er å komme til dekket bord en tirsdagskveld når man kanskje er veldig sliten, kanskje veldig energisk og glad, kanskje ikke i så godt humør, uansett føles det alltid godt.Også er det så gøy å la seg inspirere av andres mat. Her før jul for eksempel, fikk jeg takket være Kristine i tirsdags gjengen virkelig øynene opp for Sharon frukten. Den er god og søt, og for en fin farge!Kristine hadde laget en fruktsalat som det blant annet var Sharon frukt i, også hadde hun hatt litt maple syrup. Så da lot jeg meg friste da jeg så en flaske Blueberry Syrup på Grønland. Jeg røsket også med meg noen bringebær.Resultatet ble det ovenstående:
Sharon båter og bringebær med noen klunker blåbær sirup,revet eple og pynt med stjerneanis som også satte litt smak på frukten. Det ble dessert til lunsjen på jobben dagen etter, og da fikk den følge av vaniljekesam- noen ganger bare må man ha det.
Kjærlighet til deg <3
SvarSlettHar du sett dessa bloggar?
http://www.bakerella.com/
http://www.passionforbaking.com/
Klem / Sara
Sara<3!!
SvarSlettPassion for baking så fantastisk ut!
Bakerella har jeg sett litt før,kjeme fin den også!